Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA în România are zilele numărate la București: Trump a primit cererea de schimbare

hans klemm

Ilie Năstase e singurul român care-și permite glume cu cel mai puternic om al planetei. Senatorul l-a cunoscut pe Donald Trump acum 20 de ani, în perioada în care locuia la New York. Cei doi au jucat tenis de mai multe ori şi au devenit prieteni. Acum, Năstase îi cere un serviciu lui Trump: să-l schimbe pe ambasadorul SUA în România.

"Să ştii că a câştigat ăla mai şmecher, mai bogat, ăla cu un discurs mai colorat (...) E bine şi pentru noi. Pentru că îl va schimba, sper eu, cât mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucureşti (n.r.- Hans Klemm). Asta ar fi cea mai bună mişcare, una care ne interesează pe noi. Îl tot aud că spune că suntem o ţară de corupţi, face tot felul de greşeli, mă rog, e om şi el, dar sper să-l schimbe cât mai repede", a spus Ilie Năstase pentru ProSport.

Citește și: Asta e legătura dintre kilogramele în plus și memorie

Ilie Năstase a povestit cum s-a apropiat de Donald Trump: "La New York, cât timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, îi place foarte mult tenisul. (...) Apoi m-am împrietenit cu el, m-a tot invitat acasă la el, în Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. îmi arăta cât de bine joacă tenis. Şi juca bine, ştie jocul, are un backhand curat".

Întrebat cum o să i se adreseze noul preşedinte al SUA, Ilie Năstase a răspuns sec: "Donald, Donald! Doar nu o să-i zic domnule preşedinte? Şi el îmi zicea Nasty, Nasty, Nasty... Donald, Donald!".

Citește și: Lady Gaga va juca rolul Donatellei Versace în serialul „American Crime Story”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.