Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA, mesaj pentru români

hans klemm

Zeci de mii de români si-au unit eforturile si si-au folosit energia, talentele si timpul pentru a-si ajuta semenii, dupa tragedia din clubul Colectiv, iar tocmai solidaritatea, spiritul civic si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti constituie esenta sarbatorii Recunostintei, considera ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.

'Dragi prieteni români, astazi în Statele Unite sarbatorim Ziua Recunostintei. Cu aceasta ocazie, noi, americanii, ne întâlnim cu familia si prietenii si ne exprimam recunostinta pentru lucrurile bune din vietile noastre. Încercam, de asemenea, sa ne gândim la comunitatile noastre si, în special, la cei nevoiasi. Dupa recenta tragedie din clubul Colectiv, zeci de mii de români si-au unit eforturile si si-au folosit energia, talentele si timpul pentru a-si ajuta semenii. Prin actiunile voastre de la începutul lunii noiembrie, m-ati inspirat pe mine si pe multi alti membri ai comunitatii internationale. Si tocmai solidaritatea, spiritul civic si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti constituie esenta sarbatorii Recunostintei', afirma Hans Klemm, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucuresti, cu ocazia Zilei Recunostintei.

Ambasadorul SUA la Bucuresti recunoaste ca se simte ca acasa în România, de Ziua Recunostintei.

'Desi anul acesta, de Ziua Recunostintei, ma aflu în România, nu în SUA, ma simt ca acasa. Eu si sotia mea, Mari, va dorim voua si celor dragi o zi a Recunostintei plina de bucurie si de sanatate', mai arata ambasadorul american.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.