Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințare FALSĂ cu BOMBĂ la DOUĂ licee din Târgoviște / UPDATE

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE: Alerta cu bombă de la liceele ”Constantin Carabella” şi ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte a fost falsă, poliţiştii urmează să identifice persoana care a trimis mesajele privind alarmele.

UPDATE: Prefectura Dâmboviţa informează, referitor la alerta cu bombă care viza două licee din Târgovişte, că, vineri dimineaţă, a fost primit un mesaj "atipic" prin care Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi erau invitate la negocieri în municipiul Târgovişte, iar în caz contrar, două unităţi de învăţământ ar fi urmat să fie distruse prin explozie.

Șeful ANCOM, Cătălin Marinescu, a DEMISIONAT


"În caz contrar, două licee din Târgovişte - Colegiul Naţional 'Constantin Carabela' şi Liceul de Artă 'Bălaşa Doamna' - urmau să fie distruse prin intermediul unui exploziv. (...) Precizăm că au fost întrerupte cursurile în cadrul celor două licee, pe timpul desfăşurării acestor verificări", se arată într-un comunicat al Prefecturii, citat de Agerpres.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații din presă, sute de elevi şi cadre didactice de la Colegiul Naţional ”Constantin Carabella” şi Liceul de Artă ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte au fost evacuaţi, iar cursurile au fost suspendate după ce persoane neindentificate au anunţat că în cele două şcoli au fost amplasate bombe.

Surse din administraţia locală au declarat pentru News.ro că alertele au fost primite de Poliţia Judeţeană Dâmboviţa şi Inspectoratul de Jandarmi, autorităţile decizând evacuarea de urgenţă a elevilor.

*

Amenințare cu bombă, vineri dimineață, la un liceu din Târgoviște. Autoritățile sunt în alertă și fac cercetări la fața locului. Nu sunt date suplimentare până la acest moment.

Panică la Liceul Carabella din Târgoviște ! Zeci de polițiști, mascați, pompieri și lucrători SRI sunt acum în zona liceului, cel mai probabil din cauza unei amenințări cu bombă. Oamenii legii au luat măsura de evacuare a zonei iar elevii au fost trimiși acasă. Nicio instituție nu a dat până acum o informație oficială. Surse din cadru profesorilor au confirmat că ar fi vorba de un apel prin care se anunța un atac cu bombă la Liceul Carabella din Târgoviște, informează presa locală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.