Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amenințat cu bătaia de Traian Băsescu, Gheorghe Falcă îi răspunde: 'Mă duc la el'

Traian Băsescu l-a amenințat cu bătaia pe finul său ajuns acum la PNL, Gheorghe Falcă, la un eveniment politic de la Arad.

"S-a dus o propagandă a finuțului meu, precum că le aranjează cu nașul. Am fost eu în război cu toată clasa politică, darămite cu finul, pe care poți să îl mai întorci și cu fundulețul în sus, să îi dai vreo două. Din punct de vedere politic, pe Ghiță Falcă nu pot să îl iert, pentru că a fost unul dintre artizanii predării PDL la PNL", a declarat Băsescu.

Finul Gheorghe Falcă, primarul Aradului, a explicat, la Antena 3, că nu e supărat pe Băsescu pentru că nașul rămâne naș și că îl respectă în continuare pe fostul președinte.

Citește și: După X Factor urmează SexFactor: Noul talent-show porno lansat de americani / VIDEO

“Domnul președinte are dreptate. Nu ne-am văzut din 2014. Am comunicat de fiecare dată când a putut domnul președinte. Eu, în continuare, îl respect pe domnul Băsescu, și pe naș, în primul rând. Ne-a dus spre altar, mi-a botezat copiii, nașul rămâne naș. Cred că domnul președinte a fost informat greșit. Dânsul a spus că a înțeles că eu o să aranjez lucrurile și la PMP. Ceea ce este greșit. Pentru mine, rămâne naș. Valorile creștine din această țară face ca finii să își respecte nașii. Indiferent ce se va întâmpla, rămâne nașul meu. Cetățenii vor decide pe 5 iunie, politicienii vorbesc în perioada de pre-campanie, de campanie și cred că tot oamenii decid. După alegeri, o să îl vizitez.”, a spus Falcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.