Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Americanii ofera pe tava munitie grea lui Putin

rainbow gun

O decizie istorica a fost luata vineri de Curtea Suprema a SUA, decizie salutata chiar de presedintele Americii Barack Obama. Prin aceasta decizie a fost legalizata casatoria cuplurilor de acelasi sex pe intreg teritoriul SUA. Dar pe cata bucurie a adus comunitatii LGBT, pe atat de periculoasa este ea in 'razboiul' SUA-Rusia.

Fostul purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a scris pe pagina sa de Facebook ca SUA 'ofera pe tava munitie grea lui Vladimir Putin', o munitie propagandistica ce poate fi mai puternica si decat scutul antiracheta.

"Curtea Supremă a SUA a decis legalizarea căsătoriei între persoanele de același sex în toate statele americane. Astfel, legea a devenit una națională, valabilă în toate cele 50 de state. Și tot astfel, americanii îi oferă pe tavă muniție grea lui Vladimir Putin a cărui mașină propagandistică îl prezintă drept apărătorul providențial al valorilor credinței și familiei împotriva unui Occident gay, putred de corupt și decadent. Nu știu dacă un scut antirachetă face cât o rachetă propagandistică atât de bine alimentată de chiar adversari, dar are toate șansele să fie depășit", scrie Tatiana Niculescu Bran pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.