Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall, reacție după ce DNA a trimis dosarul OUG13 la Parchet

inquamphotos.com / Octav Ganea
ana birchall

Predare de ștafetă de la conducerea Ministerul Justiției. Ana Birchall a declarat luni, la predarea mandatului lui Tudorel Toader, că prioritatea sa a fost să asigure buna funcționare a ministerului.

„În toată această perioadă, spun eu, am reușit să asigurăm buna funcționare a Ministerului Justiției. Discuția cu domnul ministru a fost una firească, normală, am avut discuții tehnice specifice predării-primirii. Am discuta ceea ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și sigur că eu cred că i-am lăsat o moștenire foarte bune, cât am putut să fac eu în această perioadă. A fost o perioadă în care discuții tehnice pe MCV au avut loc la Comisia Europeană”, a afirmat Ana Birchall.

Întreabată despre acuzațiile DNA că la Ministerul Justiției au fost distruse probe importante pentru dosarul privind emiterea ordonanței 13, Ana Birchall a afirmat că „e pentru prima oră când aude așa ceva”.

„Este prima dată când aud așa ceva. (...) Eu cred că acest episod a fost închis și acest OUG 13 a fost abrogat.”, a declarat Ana Birchall, la sediul ministerului Justiției.

Ministrul a mai precizat că este un obiect al său să lucreze de la conducerea Afacerilor Europene pentru a putea ridica MCV-ul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.