Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Bogdan, victorie imensă la US Open: Duel românesc pentru turul 3 cu Monica Niculescu

Ana Bogdan 4

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar România are două reprezentante în turul secund al ultimului turneu de Mare Şlem al anului. După Monica Niculescu, şi Ana Bogdan a reuşit calificarea în runda secundă.

Citește și: Mutare de proporții! Ce va face DACIA în această toamnă

Ana Bogdan s-a calificat în turul doi după ce a învins-o în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3 pe Taylor Townsend. În turul secund, Ana Bogdan joacă împotriva Monicăi Niculescu. Ana Bogdan (24 ani, 108 WTA) a obținut victoria după două ore și 18 minute împotriva americancei (21 ani, 119 WTA), beneficiara unui wildcard. Românca este pentru al doilea an consecutiv în turul al doilea la US Open.

Ana Bogdan a reușit 6 ași, a comis 5 duble greșeli, a avut 34 de winners și 28 de erori neforțate. Townsend a avut 4 ași, 7 duble greșeli, 30 de mingi direct câștigătoare și 44 de erori neforțate. Românca și-a asigurat un cec de 86.000 dolari și 70 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi Monica Niculescu (29 ani, 57 WTA). Cele două s-au înfruntat și anul trecut în turul al doilea la US Open. Niculescu s-a impus atunci, cu 6-0, 6-1, la fel ca și în celelalte două confruntări, în 2010 în primul tur la București (ITF, 75.000 dolari), cu 7-5, 7-5, și în 2015, tot la București (WTA), în primul tur, cu 6-2, 5-7, 6-2, conform Agerpres.

Niculescu a dispus de Kristina Mladenovic (Franța), cu 6-3, 6-2, miercuri, într-un meci întrerupt marți la scorul de 6-3, 1-1, din cauza ploii. În turul al doilea la US Open s-a mai calificat Sorana Cîrstea, după 6-1, 6-3, marți, cu olandeza Lesley Kerkhove.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.