Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Maria Prodan recunoaște: Cum e PLĂTITĂ de Gigi Becali

www.romaniatv.net

Ana Maria Prodan și-a frecat palmele de fericire când soțul său, Laurențiu Reghecampf, a fost numit antrenorul Stelei. "Am încercat să aduc la Steaua toţi jucătorii buni pe care-i aveam. Nu e normal? Am făcut asta pentru familia mea. Dacă știam că sunt buni, căutam să-i aduc în echipa soţului meu. E un interes normal. Să știţi că eu nu iau niciun ban de la Steaua!", a povestit Anamaria Prodan, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Ana Maria Prodan ZGUDUIE fotbalul românesc: Ce a spus impresara

Totuși, ea a povestit că are o înţelegere cu patronul Stelei, Gigi Becali. "Nu iau nimic de la Steaua. Dar am o înţelegere cu Gigi: dacă el îmi spune că vrea două milioane pe un jucător și eu reușesc să îl vând cu patru milioane, diferenţa e a mea. Totul pe hârtie, legal. E o înţelegere făcută ca să nu ne certăm. Becali nu dă bani impresarilor. Cine zice că a luat vreun comision de la Steaua minte!", a spus impresara.

Ea a povestit şi câţi bani a câştigat de pe urma trasferului lui Stanciu la Anderlecht, puţin peste 300.000 euro. "Am fost mai mulţi agenţi care am participat și am împărţit suma. Au fost niște asociaţi ai mei din Belgia și din Germania. Am luat 4 la sută din suma de transfer", a mai spus Anamaria Prodan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.