Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF și Poliția își fac televiziune online

televiziune

ProLex TV este numele sub care s-a lansat marţi un post de televiziune ce se adresează angajaţilor din poliţia naţională, din cea locală sau din ANAF, anunta Agerpres.

'ProLex TV este un proiect îndrăzneţ, adaptat vremurilor noi, care şi-a propus să-şi transforme telespectatorii în cei mai informaţi angajaţi din poliţia naţională, din cea locală sau din ANAF. ProLex TV se adresează în primul rând membrilor săi din Poliţie, Poliţie Locală şi ANAF, dar şi tuturor celor interesaţi de legislaţia muncii în domeniu şi de problematica specifică. ProLex TV îşi propune să transmită noutăţile legislative, demersurile sindicale, dar mai ales să dezbată şi să găsească soluţii pentru problemele profesionale şi salariale cu care se confruntă angajaţii din toate structurile', informează un comunicat al Sindicatului Naţional ProLex.

Programele pot fi urmărite accesând site-ul prolex.tv, iar rezumate ale emisiunilor pot fi văzute şi pe pagina prolex.ro, dar şi pe pagina de Facebook ProLex, www.facebook.com/SindicatulProLex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.