Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF a publicat LISTA NEAGRĂ a persoanelor fizice cu datorii: Isărescu, EBA, Robert Negoiță și alții

antena3.ro
anaf

ANAF a publicat lista cu toate persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei. Sunt aproximativ 180.000 de persoane în această situaţie. Lista vine cu o întârziere de aproape două săptămâni, pentru că, înainte de publicare, oamenii au început să-şi plătească restanţele.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, este de departe campionul datornicilor persoane fizice, cu restanţe totale de 232 de milioane de lei. Lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016 .

Citește și: După cei doi tineri filmați când făceau sex la metrou, o tânără a făcut o grozăvie și mai mare / VIDEO

Printre datornicii listaţi de ANAF se mai găsesc Teodor Berna, Silviu Prigoană sau Cristian Ţânţăreanu, dar și guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, sau Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu.

LISTA COMPLETĂ poate fi CONSULTATĂ AICI

Robert Negoiţă este primul pe lista datornicilor la stat, publicată luni de ANAF, cu restanţe totale de aproape 232,07 milioane de lei. Robert Negoiţă, are o datorie la bugetul de stat de 83,18 milioane lei, la care s-au adăugat dobânzi şi penalităţi de 148,88 milioane lei, astfel că restanţa totală a urcat la 232, 07 milioane lei.

Printre datornici se numără şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, cu aproape 4 milioane de lei, sumă pe care a contestat-o însă.

Citește și: Reacția unor coreence după ce beau bături acidulate americane: Au gust de spital / VIDEO

Omul de afaceri Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion, care a fost denunţătorul în dosarul fostului ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, trebuie să plătească statului 7,92 milioane de lei, din care 3,63 milioane lei reprezintă obligaţii principale şi restul acumulări de dobânzi şi penalităţi.

Totodată, omul de afaceri Silviu Prigoană are datorii la bugetul de stat de 3,62 milioane lei, la care s-au adăugat dobânzi de circa 350.000 de lei, ajungând la o sumă totală de achitat de aproape 3,97 milioane de lei.

Citește și: Singurele locuri din lume unde nu există restricții de viteză: Vezi care sunt acestea

Afaceristul Cristian Ţânţăreanu, care deţine cartierul de lux Paradisul Verde din Corbeanca, datorează bugetului de stat aproape 2,72 milioane lei.

Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, are o datorie de 3628 RON.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.