Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANAF scoate la vânzare vila fiicei lui Dan Voiculescu, fostul sediu Crescent

dan voiculescu

Vila din București a Corinei Voiculescu, una dintre fiicele lui Dan Voiculescu, a fost scoasă la vânzare de ANAF, pentru recuperarea unei părți din cele 60 de milioane de euro reprezentând prejudiciul impus omului de afaceri în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Vila, aflată în centrul Bucureștiului, lângă parcul Herăstrău, a fost și sediul firmei Crescent controlată de Dan Voiculescu. Prețul de pronire al licitației pregătite de către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) depășește cu puțin 1 milion de euro, fără TVA.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va organiza, în data de 6 iunie, licitație publică pentru vânzarea imobilului din strada Aviator Zorileanu aparținând Corinei Voiculescu, prețul de plecare fiind stabilit la 4,531 milioane lei, fără TVA.

Conform anunțului publicat pe site-ul ANAF, este vorba despre un "teren în suprafață de 576 metri pătrați și construcțiile situate pe acesta: locuință cu regim de înălțime D+P+E+M cu suprafața construită la sol de 193,7 metri pătrați și garaj cu suprafața construită la sol de 17,66 metri pătrați".

Cei interesați trebuie să depună până pe 3 iunie, la ora 13,00, oferta de cumpărare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.