Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist politic: 'CINE I-A ÎNGROPAT PE LIBERALI'

PNL

Stelian Tănase a vorbit pe blog-ul său despre eșecul liberalilor de la alegerile parlamentare. "Membrii BPN au acceptat fără să crâcnească toate inepțiile propuse de Alina Gorghiu – din lașitate, din oportunism, din prostie", a spus celebrul analist politic.

"Acum că liberalii au fost caftiți la meserie de PSD, au inceput sa dea din casă. Fac diverse declaratii și spun ce s-a intimplat in partid ( mai ales la virf) de a ajuns PNL-ul să o incaseze atit de urit. Aflăm de citeva zile multe povești. Ce făcea Alina Gorghiu, ce anturaj iși facuse, ce de yesmani erau in conducere, ce intrigi se țeseau în conducerea PNL, cum Iohannis controla de fapt partidul prin portavocea lui – Alina Gorghiu.

Trebuie să spun, nu-mi place să fiu cobe, dar am publicat aici pe blog zeci de articole sau am spus în programe tv deschis ce se întimpla in PNL și censecințe vor fi pentru PNL in alegeri. Un ex. Cind am cerut să se organizeze congres pentru a rezolva chestiunea legimitatii conducerii. Alina Gorghiu, inchipuita lideră a liberalilor a facut o declarație in fața presei cf căreia – citez- nu analistii politici hotăresc cind face congres PNL, Aș putea să dau multe exemple de acelasi fel. Pentru a verifica cele scrise mai sus puteți intra in arhiva blogului cu cuvinte cheie ca PNL liberali, Alina Gorghiu.

Citește și: DEZVĂLUIRI: Israelul a stat în spatele VICTORIEI PSD - FOTO / VIDEO

Ce vreau să spun !? Două lucruri

1/ Dacă liderii PNL ar fi fost atenți la semnalele venite din massmedia, (nu sunt singurul care am atras atentia din timp) și și-ar fi pus probleme, ar fi luat eventual măsuri de corecție. Alina Gorgiu, Athanasiu, Petrache, Bușoi, Voicu etc, erau complet rupți de realitate, visau la cai verzi pe pereți. Ei au fost parașutați la conducerea PNL doar de voința lui Klaus Iohannis – așa cum am scris incă din 2015. În loc să mi se trimită mesaje de admonestare, era mai bine ca gașca respectiva să ia in cosiderare adevărul. Electoratul i-a sancționat drastic pe liberali. Ce folos!? AlinaGiorghiu&Co au îngropat partidul.

2/ Intrebarea mai tare este alta – Ce a făcut partidul în acest timp!? A hibernat !? Alina Gorghiu nu a fost singură la vîrful PNL. Membrii BPN au acceptar fără să cricnească toate inepțiile propuse de ea – din lașitate, din oportunism, din prostie. Au tăcut și au dus impreună partidul la groapă. Sunt la fel de vinovați. Nu pot acum să spună că numai nelegitima lor șefă este vinovată. De ce nu s-au opus prin vot năzbîtiilor ei!? E o întrebare. Au sperat să-și salveze locurile de parlamentari printr-o atitudine servilă. Au vrut să-și menajeze carierele. Uite că nu au reușit, și asta exact din cauza tîmpeniilor cu care au fost de acord. Cei mai mulți liberali au rămas în afara Parlamentului. Despre un guvern liberal -la care visau – ce să mai vorbim !?

Așadar, cine a îngropat PNL!?", a scris Stelian Tănase pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.