Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analist politic, REVOLTAT: 'Este o lege cu dedicație. Cap de listă: Dragnea și Tăriceanu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragnea Tariceanu Dragnea

Stelian Tănase a comentat pe blog-ul său despre legea grațierii și amnistiei. "Povestea cu grațierea și amnistia este oferită la pachet cu suta de lei pe tiparul lui Ceausescu in balconul PCR in decembrie 1989.", a fost mesajul analistul politic.

"POPOR DE IDIOȚI, VOTEZI NUMAI MAFIOȚI!

…s-a scandat aseară in fața Palatului Victoria unde nu se mai găsea nimeni in afară de pază. Cîteva mii de protestatari (televiziunile numără fiecare in legea ei, așa ca nu știm cifra exactă) pe o vreme cîinească, au ținut să trimită un semnal forte noului guvern in legătură cu șmenul pregătit de Dragnea&Co – grațierea și amnistia. Guvernul ar fi trebuit să discute ieri in ședință cele două ordonanțe. Din cauza apariției suprinzătoare a lui Klaus Iohannis totul s-a amînat.

Au aruncat apoi vrăjeala cu o așa-zisă dezbatere în opinia publică și alte baliverne. Grindeanu execută ordinele de la partid ca un soldat instruit. Intocmai și la timp. PSD il va arunca fără să ezite, ca pe o măsea stricată, dacă strada i se urcă in cap. Dar il va arunca si dacă nu execută comenzile venite de lupul alfa – Dragnea. Asta acum, că mai încolo nu se știe. Cum/necum guvernul si PSD se vor eroda mai repede decît se crede, oricîte avantaje financiare ar pompa peste capul bietului român care nu mai știe ce să creadă. De altlfel practica bunului cap de locuitor autohton este să ia banii, să-ți întoarcă spatele și să te și înjure. Aviz amatorilor! Și oricum Dragnea&Compania nu dau de la ei. Dau de la noi. Cu una dau, cu două iau.

Citește și: SCENARIUL lui CTP: 'Obiectivul PSD este un soi de Romexit'

Povestea cu grațierea și amnistia este oferită la pachet cu suta de lei pe tiparul lui Ceausescu in balconul PCR in decembrie 1989. Tactica este ca încă de la începutul mandatului, cînd nimeni nu s-a prins cu ce ce se mănîncă pretinsul program de guvernare PSD, să îi spele ca la Nufărul pe cei care au probleme în justiție. Se înțelege, din propriile rînduri. Să îi scape repede de cazier, să dezincrimineze fapte etc, ca să- le albeasca dosarele. Și totul făcut în mre grabă. E deja o obsesie a lui Dragnea, Tăriceanu&Co.

Ciudată guvernare care începe nu măsuri economice, cu bugetul, ci cu chestiunea grațierii și amnistiei – ca si cum de cițiva penali care nu se simt prea confortabil, ar depinde viitorul României. Este o lege cu dedicație. Cap de listă Dragnea și Tăriceanu. Alții se ascund in spatele lor ca infanteristul sovietic veuind in spatele șenilelor tancurilor cu stea roșie pe turelă. Oricum, nu pentru milioane de români (pensionari, salariați, etc) este facută treaba. Nu am idee dacă PSD&ALDE vor reuși să ii albească pe toți penalii, pe cei care au invirtit afaceri de multe milioane și dacă vor fi făcuți scăpați de Justitie. Aici intră nu doar politicieni veroși, care au călcat pe bec, dar și afaceriști care și-au indesat buzunarela cu verzișori în combinații oneroase cu statul.

Guvernul Grindeanu se vede contrat in stradă la numai o săptămînă de la instalare. O performanță rară! Sper să ia aminte și să asculte atent vocea străzii. In Piața Victoria nu s-a ținut aseară o ședință de partid – nu era Kiseleff nr 8, PSD- și nici nu prezida Dragnea.", a scris Stelian Tănase pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.