Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Analiza lui Băsescu: De ce e dispus PSD să facă blaturi cu Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu Klaus Iohannis Băsescu consultări Cotroceni

Traian Băsescu este de părere că preşedintele Klaus Iohannis va obţine şi al doilea mandat, iar liderii PSD sunt conştienţi de acest lucru, motiv pentru care sunt dispuşi să facă înţelegeri cu şeful statului.

Potrivit fostului preşedinte, social-democraţii "nu au un politician cu alonjă să se lupte cu Iohannis. Părerea mea e că sunt conştienţi de lucrul acesta şi vor face toate compromisurile cu Iohannis", a afirmat Băsescu, la B1 TV.

Vezi şi: Dragnea recunoaşte că PSD a luat o decizie populistă. PERICOL pentru sistemul de pensii

Vezi și: Fost șef SRI, avertisment pentru România: 'Vom fi sau nu pregătiți? Va trebui să dam un răspuns la problema aceasta'

Potrivit lui Băsescu, liderii PSD "speră sa reediteze guvernarea". Astfel, vor ceda preşedinţia lui Iohannis, pentru a se concentra pe Parlament. "Vor pune un candidat acolo să piardă vremea", a mai afirmat fostul preşedinte, care a mai susţinut că nici Gabriela Firea nu are şanse la preşedinţie.

Traian Băsescu l-a lăudat pe Klaus Iohannis, dar l-a şi "înţepat" subtil pentru o minciună spună la momentul desemnării lui Tudose. "Preşedintele Iohannis a intrat în haina de preşedinte de vreo două, trei luni, de când a avut curajul să spună că nu a avut decât o propunere la consultări. Şi a avut două. Eu l-am propus pe Siegfried Mureşan", a mai declarat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.