Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a Asistenței Sociale în Cazul fotografiei viral cu `copilul și tatăl băut`

Octav Dragan/ Facebook
copil pupa boschetar

Un moment surprins de fotograful Octav Drăgan în zona Gării de Nord din București a devenit o fotografie virală. Un băiețel își săruta tatăl aflat lângă el aparent băut ținând cont de sticla de lângă el. STIRIPESURSE.RO a întrebat la Primăria Capitalei despre situația familiei din care cei doi fac parte și am aflat că o anchetă a fost demarată de urgență pentru stabilirea situației materiale, locative și de sănătate, precum și împrejurările în care au fost surprinși în fotografia devenită viral.

Nicușor Constantinescu, dezvăluiri NĂUCITOARE din peniteniciar: DNA te condamnă la MOARTE/VIDEO

Potrivit informațiilor din cadrul anchetei din PMB am aflat că în prezent verificările se fac și împreună cu departamentul de specialitate al Primăriei Sectorului 6 în ceea ce privește condițiile de locuire a minorului. Din ancheta preliminară de până acum făcută cu responsabilii din gara de Nord nu ar reieși probleme de neglijare a minorului, dar că într-adevăr ”tatăl pierde vremea prin gara de Nord ocazional” pentru că e prieten cu unii din vânzătorii magazinelor din incintă, dar că nu s-a întâmplat ca minorul să nu fie supravegheat.

Interpelat tatăl minorului susține că nu a știut că a fost fotografiat și că el a văzut oameni care fotografiau câini. Despre ipostaza în care a fost surprins el susține că în acel moment i-ar fi fost rău și că se odihnea puțin.

content-image

content-image

Iată ce susține el:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.