Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă explozivă la Antena 3: Un magistrat important e internat, în secret, la psihiatrie

ciocanel judecator

Ies la iveală noi amănunte incredibile din lumea judecătorilor. Antena 3 a prezentat o anchetă explozivă cu un important magistrat în prim plan. Acesta ar fi fost internat, în mare secret, la psihiatrie. Medicul psihiatru Delia Podea, de la Spitalul de Psihiatrie Arad, se află astăzi în arest la domiciliu pentru o serie de acuzații extrem de grave.

Citeşte şi: Cristi Borcea pune condiții NEMAIÎNTÂLNITE în divorțul de soția sa, Alina Vidican

A primit mită pentru a face diverse experimente pe pacienți. A folosit tratamente experimentale pe bolnavii psihic, iar apoi falsifica testele clinice. Îi cooptase în rețea inclusiv pe medicii rezidenți din spital. Supriza a venit atunci când instanța arădeană a decis eliberarea din arest preventiv și înlocuirea acestei măsuri cu arestul la domiciliu.

Citeşte şi: Asta e despărțirea anului: O celebră prezentatoare ProTV, PĂRĂSITĂ de iubit

Există o legătură nebănuită a Deliei Podea cu un magistrat arădean. Pe masa acestuia a ajuns dosarul medicului supranumit ”Mengele de Arad” și el a decis s-o trimită acasă. Așa, probabil, și-a achitat datoriile. Judecătorul Caius Lăzărescu este un client vechi al secțiilor de psihiatrie, fiind de mai multe ori internat în secret. Episoade maniacale, abuz de alcool sunt doar câteva dintre diagnosticele puse de medici. La începutul acestui an Caius Lăzărescu a fost internat din nou la psihiatrie, după ce a comis două accidente de circulație în mai puțin de 24 de ore, fiind în stare de ebrietate. La adresa magistratului au fost înregistrate mai multe plângeri, făcute chiar de către colegii săi, care acuzau comportamentul violent al lui Caius Lăzărescu. Cei de la Antena 3 au prezentat documentele medicale care atestă problemele psihiatrice ale magistratului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.