Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la MAE după înregistrarea explozivă publicată de stiripesurse.ro

F. P.
mae

STIRIPESURSE.RO a publicat o înregistrare scandaloasă cu o discuţia de la Ministerul de Externe. Înregistrarea, făcută de șeful secției consulare a Ambasadei României la Ankara, Cristian Radu, îi are ca protagoniști pe șeful Corpului de Control, Silviu Barbu, și pe directorul Departamentului Consular, Bogdan Stănescu.

Cristian Radu denunţă faptul că a fost supus unor ameninţări şi şicane. Mai mult, diplomatul susţine că a zădărnit o reţea de şpagă la Ambasada României la Ankara, ceea ce i-a adus alte probleme.

Ascultă AICI înregistrarea audio!

"Ministerul Afacerilor Externe este în curs de verificare a tuturor informaţiilor vehiculate în spaţiul public cu privire la acest caz. O anchetă la nivelul MAE este în curs de desfăşurare. Având în vedere că procedurile nu sunt încheiate, MAE nu poate să se antepronunţe în niciun aspect ce ţine de acest caz. La finalizarea anchetei dispuse de conducerea MAE vor fi luate măsurile legale ce se impun, în conformitate cu legile în vigoare, urmând ca aceste măsuri să fie comunicate public", a precizat MAE, pentru stiripesurse.ro.

Mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat la Ankara citiți AICI:  SCANDAL uriaș în Ministerul de Externe: Acuzații grave cu bani, amenințări și înregistrări / VIDEO

Citește și: Reacția MAE la SCANDALUL de la Ambasada României în Turcia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.