Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la o grădiniţă din judeţul Olt, după ce o femeie a reclamat că fiul ei a ajuns acasă cu muşcături

alerta

O anchetă a fost deschisă la o grădiniţă din judeţul Olt după ce o femeie a sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) că băiatul ei a fost muşcat de un alt copil de spate şi susţine că acesta nu este singurul caz înregistrat în unitate. Totodată, femeia reclamă educatoarea că nu se ocupă de copii şi nu îi supraveghează cu atenţie.

Inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Ion Adrian Bărbulete, a declarat, luni, pentru News.ro, că o femeie a depus o sesizare, reclamând faptul că la Grădiniţa Cucuieţi din comuna Verguleasa, la grupa unde se află fiul ei, educatoarea nu supraveghează copiii aşa cum ar trebui. Femeia a povestit că un copil l-a muşcat de spate pe fiul ei, spunând însă şi alţi copii de la grupa respectivă ajung acasă cu vânătăi, după ce ar fi lăsaţi nesupravegheaţi de către educatoare.

Conducerea unităţii de învăţământ a deschis o anchetă, iar o echipă din cadrul Inspectoratului Şcolar Olt s-a deplasat luni la grădiniţa respectivă pentru a verifica aspectele semnalate. În cazul în care situaţia se va confirma, conducerea unităţii de învăţământ urmează să decidă ce sancţiuni vor fi acordate în acest caz. Femeia a povestit, pe o reţea de socializare, că înainte de a fi muşcat de spate, copilul ei a avut ochiul vânăt, spunând că nu ştie dacă acolo este grădiniţă sau sală de tortură. “Ochiul negru de 2 zile...Astăzi l-am luat muşcat de spate!!!! E grădiniţă sau sală de tortură? Avem educatoare sau şefă de trib? În ce hal mai rău de atât, să ajungă un copil să fie maltrat de alţi copii la grădiniţa unde ar trebui să avem o educatoare şi nu o incapabilă preocupată tot timpul de laudele narcisiste, gen cât a costat-o treanţa de pe ea sau şoşonii din picioare!!! Sau, de durerea ei politică, cum nu a fost acceptată consilier la primăria locală!!!!!”, a scris femeia pe reţeaua de socializare.

Ea o mai acuză pe educatoare de faptul că vorbeşte tot timpul la telefon şi nu acordă copiilor atenţia necesară, supărându-se dacă vreun părinte îi reproşează acest lucru, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.