Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andre Rieu revine în România

andre rieu bucuresti

Celebrul violonist, Andre Rieu, a susținut o serie de șapte concerte în această vară în România, iar după tragedia din Colectiv a urcat în avion și a ajuns la București pentru a aprinde o lumânare și pentru a păstra un moment de reculegere la clubul unde a avut loc tragedia.

Pe 27 noiembrie, artistul va fi din nou prezent la București, de această dată pentru a lansa un DVD cu înregistrarea concertului din vară.

Șapte concerte în zece zile și peste 80% din biletele puse în vânzare vândute: acesta a fost bilanțul reprezentațiilor pe care Andre Rieu le-a dat la București cu orchestra sa Johan Strauss.

Totodată, violonistul a stabilit un record: biletele pentru primul concert s-au vândut în numai două ore de la punerea lor în vânzare, cu șase luni înainte de a avea loc. Cererea mare de bilete l-a determinat pe Rieu să mai susțină încă șase spectacole.

Vineri, artistul își va lansa personal DVD-ul într-un mall din București, și va oferi autografe primilor cumpărători. În urmă cu două săptămâni, olandezul a anunțat că toate veniturile realizate din vânzarea acestui DVD vor fi donate victimelor din clubul Colectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.