Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Cosma, deputată PSD, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre procurorul Portocală, de la DNA: 'Am pierdut un copil din cauza lui. Mi-au luat fotografii intime'

Andreea Cosma, deputată PSD, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre procurorul Mircea Negulescu, supranumit Portocală, de la DNA! La Antena 3, Cosma a relatat cum a ajuns să se cunoască cu Portocală și cum a ajuns acesta să dețină poze intime cu actuala deputată.

”M-am cunoscut cu procurorul Negulescu când a venit, alături de alte persoane, la biroul meu notarial. Apoi, prin interpuși, mi-a cerut să ieșim la o cafea. Am întrebat dacă e căsătorit, pentru că nu mă interesează la un bărbat cum arată, și l-am refuzat, când am aflat că e însurat. A făcut percheziții la mine acasă și la birou. Au ridicat un seif, acte, au scos și parchetul ca să găsească bani. Au cotrobăit în sertare, au găsit lucruri și obiecte intime. Au luat poze intime cu mine, cu fostul soț. A fost un moment foarte neplăcut. Am pierdut un copil din cauza procurorului Mircea Negulescu. ”Uite, băi, Mihaie, vino să vezi!”, comentau pe pozele mele, pe pozele intime, el cu încă 3 polițiști. M-am simțit foarte prost. M-am ridicat și am zis că ceea ce e în poze nu fac obiectul anchetei.

Citește și: Situație fără precedent în România: Motivul aberant pentru care statul a lăsat fără pensie de handicap o femeie ce suferea de scleroză multiplă

Apoi, a început să îmi dea mesaje, zilnic, că se gândește la mine. Îmi dădea mesaje zilnic. M-am întâlnit cu el într-un cimitir. Apoi, în Păduea de la Românești, dar nu e o pădure, e o parcare. Am urcat la el în mașină. Mi-am anunțat fratele, nu i-am zis tatălui, că făcea infarct. Mi-a zis că i se pare incredibil că sunt acolo, cu el.

În perioada în care am fost învinuită de procurărul Negulescu, am rămas însărcinată. A pus presiune asupra mea, prin interpuși, avocați, persoane din celălalt dosar, că mă va aresta. Atunci începusem să dorm pe la diferiți prieteni. În 3 luni, am pierdut sarcina. Venea în fața blocului, se ruga de mine să ies din casă, să ne vedem. Am ieșit cu el la restaurante.”, a spus Andreea Cosma la Antena 3.

Citește și: Eroare uriașă a PSD! Decizia care le poate puna capac .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.