Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Pora: Klaus Iohannis e călare pe no­ri­șorul par­fu­mat al celor peste un milion de like-uri

iohannis cotroceni

Andreea Pora, una dintre jurnalistele de dreapta din România, critică stilul lui Klaus Iohannis de a conduce țara! Pora e de părere că Iohannis a ajuns un instrument pentru Victor Ponta.

Citește și: Klaus Iohannis, criticat pentru mutările sale la Radio Europa Liberă

”Consultările președintelui cu partidele au venit într-un moment complicat pentru Klaus Iohannis. Criticat după bilanțul ce­lor 100 de zile de mandat pentru detașarea suverană cu care privește viața politică internă (aș­teptările mergând spre o mai mare fermitate și cla­ritate a mesajului în ches­tiunile fierbinți ale mo­mentului), dar și pentru lip­sa unor proiecte con­crete care să dea o direcție și să exprime viziunea sa asupra obiectivelor și prio­ri­tăților țării, ceva mai mult decât lozincile din campanie și pos­tările pe Facebook, Iohannis a avut ocazia de a-și relansa mandatul prin aceste con­sultări. A ratat-o.”, scrie Pora la revista22.ro

Citește și: Cântăreața Delia, dată DISPĂRUTĂ după cutremurul din Nepal

În plus, Pora îl acuză pe Iohannis că va continua să fie un președinte care doar să constate ce se întâmplă în politică și societate ”călare pe no­ri­șorul par­fu­mat al celor peste un milion de like-uri.”

Citește și: Senator PSD, umilit de un puști de 10 ani / VIDEO

”Odată depășit momentul de teamă și de­gringoladă generat de votul din no­iem­brie, când Iohannis a reușit să forțeze PSD și pe Victor Ponta să renunțe la Legea am­nistiei și grațierii și să dea undă verde la câteva dintre cererile DNA, lucrurile au re­intrat treptat pe vechiul făgaș.

Re­tro­spectiv vorbind, tot ceea ce s-a întâmplat de atunci încoace și mai ales de la con­sultările precedente a fost o imensă sfi­da­re la adresa lui Iohannis. Nu doar Ponta și-a regăsit aroganța și capacitatea ma­ni­pu­latorie, ci și majoritatea pesedistă din par­lament a revenit la apucăturile din pe­rioada USL și la retorica de atunci.

Din ceea ce a cerut până acum Iohannis s-a cam ales praful și pulberea, totul a fost aruncat cu abi­litate în derizoriu. Strategia e simplă: Ponta nu-l con­trazice pe față, îi convine de minune formula coa­bi­tării, care sapă la popularitatea preșe­dintelui, dar practic face doar așa cum îi dictează in­teresele, evident, cu mâinile mur­dare ale altora, de preferință Tări­cea­nu și câți­va țuțeri mereu la dispoziție. Și așa va con­tinua să fie și după consultările de luni, pentru că președintele pare că în­țelege să-și exercite mandatul doar for­mal, la nivel de imagine, călare pe no­ri­șorul par­fu­mat al celor peste un milion de like-uri.”, punctează Andreea Pora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.