Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Gheorghe a fost dat afară din trustul RCS&RDS: Fostul jurnalist aruncă vorbe grele

andrei gheorghe

Lovitură de teatru la ProFM. Cea mai mare vedetă a postului a plecat. Andrei Gheorghe şi-a încheiat conturile cu postul de radio după ce nu i s-a mai prelungit contractul care expirase.

Andrei Gheorghe realiza matinalul de la ProFM. Acesta a făcut anunţul pe facebook. "Fără Gheorghe la Pro FM. “E de ajuns. Sunt bătrân. Mi s-a reproșat asta. Poate e adevărat. There is no country for old men”. Andrei Gheorghe, liber de contract.", a scris omul de radio pe facebook.

Citeşte şi: Rusia 'forţează nota': Un nou exerciţiu militar în Transnistria

Plecarea s-a făcut însă cu scandal. Andrei Gheorghe şi-a atacat şefii. Cosmin Prelipceanu a fost una din ţintele acestuia." Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară. Oricum, ultimul an la Pro FM a fost puțin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern. Digi nu e o organizație de presă, nu e media, după părerea mea. Media e atunci când vrei să fii numărul unu. Este atunci când trăiești din banii încasați. Când trăiești, când existi pentru nevoile publicului tău. Orice altceva nu e media. Dacă banii nu sunt făcuți din rating, e altceva. Mie mi-e foarte greu să nu vreau să fiu numărul 1.", a tunat Andrei Gheorghe, conform paginademedia.ro.

Citește și: Terra a intrat într-o nouă epocă geologică: Ce a determinat această schimbare importantă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.