Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andronic aruncă BOMBA la comisia SIPA. Dezvăluiri despre implicarea foştilor miniştri Cătălin Predoiu şi Raluca Prună / VIDEO

SIPA

Jurnalistul Dan Andronic face dezvăluiri de ultim moment în cadrul audierilor din comisia SIPA. Jurnalistul susţine că raportul de inventariere a documentelor din cadrul arhivei SIPA a fost secretizat în mod ilegal. Mai mult, Andronic susţine că întreg raportul a fost evaluat şi recent, când ministrul Raluca Prună a decis o nouă secretizare a acestuia.

"Raportul de inventariere a ridicat semne de întrebare. Membri ai comisiei au avut mari probleme în a finaliza raportul şi a-l preda. El a fost secretizat ilegal pentru că el conţine clar indiciile unor infracţiuni. Nu poţi secretiza un astfel de document. Mai mult, gradul de secretizare a fost schimbat. Pe vremea doamnei Prună, el a mai fost secretizat o dată, deci s-a luat la cunoştinţă de el încă o dată. ", a declarat Dan Andronic.

Andronic însă îl contrazice vehement pe fostul ministru Cătălin Predoiu, care a negat informaţiile potrivit cărora el ar fi cerut prima secretizare a raportului pe arhiva SIPA.

"Din informaţiile pe care le am eu, a fost predat ministrului Predoiu. El nu putea fi predat înainte de a fi semnat de toţi membri comisiei şi de a fi predat ministrului. Era o comisie înfiinţată printr-un ordin al ministrului", a conchis Andronic.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Comisia de anchetă sesizează Ministerul Justiţiei după refuzul lui Kovesi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.