Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andronic, dezvăluiri despre MIZELE interviului dat de Kovesi.'Sunt dispus să facem testul poligraf, SĂ VEDEM CINE MINTE'

sokant.ro
Andronic Kovesi

Jurnalistul Dan Andronic a făcut dezvăluiri bombă duminică, la Antena 3, cu privire la interviul dat de Laura Codruţa Kovesi. Ziaristul a declarat că adevăratul motiv pentru care procurorul-şef al DNA a acordat un amplu interviu site-ului ziare.com este legat de faptul că aceasta intenţionează să evite prezenţa în faţa Comisiei de anchetă parlamentară, care se ocupă de evenimentele din noaptea alegerilor din 2009.

Potrivit afirmaţiilor jurnalistului, Kovesi va recunoaşte că a fost prezentă acasă la Gabriel Oprea, în noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009 şi astfel va evita prezenţa în faţa membrilor Comisiei de anchetă parlamentară, care au invitat-o la audieri de trei ori până în prezent.

"Ca om care a lucrat in zona de relatii publice, lucrurile sunt destul de clare: este un interviu care s-a vrut sa fie asa, in care toate aceste teme trebuiau lamurite. Exista o strategie pe care anumiti oameni aflati in dificultate o folosesc, cum ar fi un interviu in weekend, in care incerci sa lamuresti toate acuzele. In a doua parte a interviului (n.r. – cea anuntata de ziare.com pentru ziua de luni), cred ca ea se va referi la alegerile prezidentiale din 2009 si va admite ca a fost la Gabriel Oprea acasa in acea noapte. Dupa aia, va spune ceva ca nu are rost sa mai mearga la Comisie de anchetă parlamentară pentru ca deja a facut acest lucru, a recunoscut... Asta este parerea mea.", susţine Dan Andronic.

Citeşte şi: Cozi KILOMETRICE pe Autostrada Soarelui. Sute de maşini, blocate pe drumul spre Capitală - FOTO

"Eu sunt dispus, daca si ea este dispusa, sa facem un test poligraf sa vedem cine minte. Sunt curios care va fi versiunea ei, iar in cazul in care va nega are soarta pecetluita, dar nu cred ca va nega.", spune jurnalistul.

"E clar ca presiunea care a existat in ultima vreme asupra Laurei Codruţa Kovesi, si-a pus amprenta asupra ei. Ea foloseste cuvantul niciodata extrem de des. Este cam ca bataiala lui Florian Coldea, care a si facut cariera in presa.", a mai spus Andronic la Antena 3.

Citeşte şi: Lider maghiar, APEL către Iohannis pe tema autonomiei maghiarilor: 'România federală ar fi un stat mult mai eficient' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.