Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajați ai unui Consiliu Județean, săltați și duși la DNA: Ce acuzații li se aduc

intrare DNA

Mai mulţi angajaţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, care au făcut parte din comisia de recepţie a lucrărilor la drumul judeţean 687D Topliţa-Lunca Cernii, până la graniţa cu judeţul Caraş-Severin, sunt cercetaţi într-un dosar instrumentat de procurorii DNA Alba Iulia, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Hunedoara, Adrian David.

Acesta a explicat că ancheta DNA se referă la membrii comisiei de recepţie - constructor, diriginţii de şantier, experţi. Din cadrul CJ Hunedoara sunt cercetaţi trei funcţionari, între care se numără directorul tehnic şi şeful serviciului de achiziţii.

Citește și: Acesta e cel mai tare imn al unui partid politic din România / VIDEO

'Este un dosar penal. Se verifică acte şi fapte. Noi dăm concursul pentru soluţionarea cât mai rapidă a acestor dosare. Facem tot ceea ce ţine de noi', a afirmat preşedintele CJ Hunedoara, care a precizat că cercetarea penală în acest dosar a început în urmă cu mai multe luni.

Potrivit preşedintelui CJ Hunedoara, în acest dosar mai sunt cercetaţi şi primarii din comunele Topliţa şi Lunca Cernii, în calitatea lor de membri ai comisiei de recepţie a lucrărilor de la drumul judeţean care le traversează localităţile.

Citește și: Sora lui Jean de la Craiova, legături cu Dorin Cocoș: Ce a spus fostul soț al Elenei Udrea la DNA

Drumul judeţean Topliţa-Lunca Cernii a fost inaugurat în noiembrie 2013 şi a fost reabilitat în baza unui proiect cu finanţare europeană în valoare totală de 105,34 milioane lei, din care 77 milioane lei reprezintă contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene. Diferenţa de bani a fost asigurată din cofinanţarea de 2% a autorităţilor judeţene şi din fonduri de la bugetul de stat.

Drumul are o lungime de 30,2 de kilometri, fiind cunoscut şi pentru faptul că se opreşte brusc în mijlocul unei păduri de la marginea comunei Lunca Cernii, chiar la graniţa cu judeţul Caraş-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.