Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angela Merkel, acuzată pentru crima imigrantului sirian din Germania

Laurentiu Rebega

”Angela Merkel este direct responsabilă pentru că un imigrant sirian a ucis cu maceta o persoană din Germania”, a declarat astăzi europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European. Grupul naționaliștilor europeni condus de Marine Le Pen și al cărui vicepreședinte este Rebega este de altfel un adversar declarat al politicilor imigraționiste susinute de Cancelarul Germaniei.

Potrivit europarlamentarului, ”trăim vremuri de groază: un imigrant sirian a comis o crimă oribilă cu maceta în Germania și, de data aceasta, autoritățile de la Berlin nu mai pot să se scuze că atentatul nu are legătură cu politicile imigraționiste ale Cancelarului Angela Merkel”.

Rebega o consideră ”pe doamna Merkel și pe aliații ei direct responsabili pentru întoarcerea Europei în Evul Mediu, într-o perioadă neagră în care cetățenii nu mai pot circula liber sau umbla în siguranță pe străzi sau prin magazine pentru că sunt atacați cu macete, topoare, cuțite (ca în trenul din Bavaria) sau pur și simplu împușcați sau călcați cu tirul!” Europarlamentarul spune chiar că trăim ”cea mai neagră perioadă a Europei de după cel de-Al Doilea Război Mondial, iar vinovați sunt liderii Europei care au deschis granițele pentru imigranții musulmani și care au permis ca propaganda islamistă radicală să acționeze chiar din interiorul continentului și să își aleagă ca țintă Europa creștină!”

Europarlamentarul le cere chair demisia celor care au permis imigrația: ”Uluitor, nimeni dintre liderii europeni care i-au invitat pe acești imigranți non-UE, cauza atâtor probleme grave și, mai nou, a unor tragedii șocante, nu se simte dator să demisioneze, ca și cum Europa ar putea să își revină condusă cu aceeași inconștiență și insistând în aceleași erori care ne-au aruncat în dezastru!”

Rebega o și ironizează pe Merkel: ”Acum nu se mai pozează doamna Merkel cu imigranții sirieni?”, și dezvăluie că ”multe pașapoarte siriene sunt falsificate, așa încât în Germania pretinșii refugiați sunt de fapt imigranți din alte colțuri ale lumii care le fac viața insuportabilă cetățenilor de drept”.

Atacul la Cancelarul Germaniei continuă pe un ton acid: ”pentru că nu i-a fost destul să-și nenorocească propriii cetățeni, Cancelarul Germaniei și aliații ei din Comisia Europeană le-au impus și celorlalte țări cote obligatorii de imigranți, adică partea lor de crime, violuri, furturi și atentate!”.

În final, Rebega afirmă că ”România trebuie să își recapete suveranitatea și să respingă impunerea cotelor de imigranți! Constituția României spune clar la art. 3 alin. (4) că 'pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine'. Constituția României este deasupra lui Merkel și deasupra oricărui lider politic temporar, fie el din țară sau din străinătate, și trebuie respectată cu sfințenie!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.