Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angelina Jolie a fost AUDIATĂ de FBI: Brad Pitt a avut prima întâlnire cu fiul pe care l-a bătut

 Brad Pitt şi Angelina Jolie

Brad Pitt a avut prima sa întâlnire cu fiul său Maddox, 15 ani, de la incidentul pe care l-au avut în urmă cu o lună în avionul privat în care călătorea întreaga familie, incident investigat de FBI și pentru care Angelina Jolie a dat de asemenea o declarație, relatează EFE.

Potrivit site-ului de specialitate în celebrități TMZ, Brad Pitt s-a întâlnit miercuri după-amiază cu fiul său cel mare într-o reuniune supravegheată de un psihoterapeut. Actorul s-a întâlnit deja cu ceilalți cinci copii, dar este pentru prima dată când se vede cu Maddox de la mijlocul lunii septembrie când s-a produs incidentul.

Citește și: Nepotul lui Gigi Becali spune motivul despărțirii lui Speak de Adelina Pestrițu: Se f… pe 3-4-5.000 €

Potrivit martorilor, familia călătorea cu un avion privat iar Pitt, presupus în stare de ebrietate, a țipat și a fost violent cu Maddox. Faptele au fost denunțate de un martor la Department of Children and Family Services din comitatul Los Angeles (California), care a predat cazul FBI, având în vedere că faptele s-au întâmplat în avion.

În cadrul acestui caz, doi agenți FBI au audiat-o marți timp de trei ore pe actriță în casa ei din Malibú (California). Potrivit TMZ, nu este vorba de o anchetă oficială, iar FBI se află mai degrabă în faza de "strângere a datelor", pentru a stabili dacă există probe pentru a demara o investigație.

Citește și: Prima fântână cu vin GRATUIT s-a deschis / VIDEO

Una din aceste date este dacă avionul se afla sau nu în spațiul aerian american când s-au produs faptele și ce s-a întâmplat exact când avionul a făcut escală la Minnesota pentru realimentare. Surse consultate de TMZ au asigurat că Jolie a fost cooperantă cu agenții și vrea ca întreaga chestiune să se încheie cât mai repede cu putință.

Cei doi actori nu s-au mai văzut de la prezentarea cererii de divorț, titrează agerpres.ro.

Citește și: Omenirea intră într-o nouă etapă: Identificarea facială a preluat puterea în SUA

Pitt, 52 de ani, și Jolie, 41, sunt implicați în negocieri alături de avocați pentru a ajunge la un acord definitiv privind tutela asupra celor șase copii ai lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.