Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anghel Iordănescu, AMUȚIT de procurorii de la Parchetul General: sfidare pentru comisia de ancheta

Inquam Photos / Octav Ganea
anghel iordanescu PG

Fostul senator Anghel Iordănescu a fost audiat în comisia de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009, dar a refuzat să răspundă la întrebări pentru că a fost audiat la Parchetul General și nu dorea ca unele elemente să se suprapună.

”În acea seară nu a fost nimic ilegal. Am participat la o cină, unii dintre noi am mâncat, am băut și un pahar de vin, dar nu a fost nimic ilegal.

Obțineți, vă rog, din suflet acordul Parchetului General și mă întorc în fața comisiei să lămuresc toate aspectele. Ce am avut de spus, eu cred că am lămurit lucrurile. V-am spus și cred că în afară de ceea ce am declarat în spațiul public imediat după începerea anchetei penale, nu cred că este bine să mai fac și alte comentarii.

Nu mi s-a pus în vedere direct acest lucru de către procurorul de caz, dar am înțeles eu din discuția care a avut loc și în mod special avocatul pe care l-am angajat după ce am fost la Parchet, el mi-a spus că din punctul lui de vedere să țin cont de prevederile Codului Penal și mi-a explicat că asemenea anchete penale au un caracter nepublic.

Obțineți acordul Parchetului General și voi face aceeași declarație ca în fața procurorilor. Procurorul nu mi-a interzis acest lucru și nici nu mi-a sugerat acest lucru, este o decizie pe care am luat-o personal, după consultările cu avocatul pe care l-am consultat”, a declarat Anghel Iordănescu, în fața comisiei de anchetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.