Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI execută un nou lot de aleși locali

incompatibil

Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul a trei foști și actuali aleși locali, dupã cum urmeazã:

Tolontan, dezvăluire BOMBĂ: Numele unui fost ofițer SRI apare în scandalul momentului

1. CURELARU ION, fost primar al orașului Bãlcești, județul Vâlcea

INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate întrucât, în perioada 01 septembrie 2012 – 30 iunie 2014, a deținut simultan funcția de primar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic „Petrache Poenaru”, încãlcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

2. LAȚCU DOMNOSIE, viceprimar al comunei Marga, județul Caraș-Severin

INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate întrucât, în perioada 25 iunie 2012 – 18 octombrie 2016 a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de comerciant persoanã fizicã în cadrul Lațcu Domnosie Persoanã Fizicã Autorizatã, încãlcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.

3. POPESCU DANIEL ION, actual director general în cadrul Administrației Piețelor Sector 2, București și fost consilier local în cadrul Consiliului Local al Sectorului 2, București

INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate întrucât, în perioada deținerii mandatului de consilier local 2008-2012, S.C. Damira Invest Group S.R.L (societate comercialã la care soția persoanei evaluate a deținut calitatea de asociat) a încheiat 47 contracte comerciale de furnizare de produse (achiziții directe - facturi în valoare totalã 198.181.68 Lei) cu Direcția Generalã de Asistențã Socialã și Protecția Copilului Sector 2, București (instituție publicã aflatã în subordinea Consiliului Local al sectorului 2, București), încãlcând astfel dispozițiile art. 90, alin. (1) și (2) și art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. LAȚCU DOMNOSIE nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.