Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANOFM, anunţ BOMBĂ: Zeci de MII de locuri de muncă vacante. Te califici?

targ-de-joburi

Numărul locurilor de muncă vacante la nivel național a ajuns la 24.513, iar cele mai multe sunt oferite de către agenții economici din București, respectiv circa 20% din total, arată datele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), publicate marți, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.313), lucrător comercial (1.206), lăcătuș mecanic (1.156), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.121), agent de securitate (973), manipulant mărfuri (902), vânzător (742), confecționer-asamblor articole din textile (650), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (649) și sudor (608).

În ceea ce privește distribuția pe județe a posturilor vacante, cele mai multe locuri se găsesc în București (4.170), urmate de cele din județele: Arad (2.278), Prahova (2.263), Sibiu (1.281), Dolj (1.211), Timiș (1.209) și Iași (1.113).

La polul opus, cu un număr mai mic de locuri de muncă disponibile, se află județele Caraș-Severin (79), Bacău (39) și Mehedinți (17).

ANOFM precizează că persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. În plus, oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.

Citeşte şi: ALERTĂ: O alunecare de teren poate afecta centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.