Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anomalie în CV-ul unui consilier al lui Iohannis

iohannis csat

CV-urile oamenilor care ocupă funcţii publice scot uneori la iveală situaţii inexplicabile. Este şi cazul consilierului prezidenţial pentru securitate naţională, generalul Ion Oprişor. Potrivit propriului CV, acesta a învăţat limba engleză la 10 ani după ce a fost şeful Biroului Traduceri şi Multiplicări în Comandamentul Artileriei.

Anomalia a fost semnalată pe blogul personal de jurnalistul Cătălin Prisacariu. "Cel mai rîsu’-plînsu’ pasaj din CV e cel în care Oprișor menționează că a fost șeful Biroului Traduceri și Multiplicări al Comandamentului Artileriei în ’93, dar prima limbă străină pe care ar cunoaște-o, engleza, a învățat-o (tot conform propriului CV) zece ani mai tîrziu", scrie jurnalistul pe blog.

Actual consilier lui Iohannis şi secretar al CSAT, Ion Oprişor a ocupat, în perioada iunie 1993 - noiembrie 1993, şeful Biroului Traduceri şi Multiplicări în Comandamentul Artileriei. Acesta susţine că ar cunoaşte limba engleză "bine", iar limba franceză "mediu". Tot în CV-ul generalului găsim un "curs de învăţare a limbii engleze/Academia de Înalte Studii Militare", efectuat în perioada 1 octombrie 2002 – 30 martie 2003, adică la 10 ani după ce a fost şef al biroului traduceri.

Vezi şi: Prima reacție a Președinției după eșecul moțiunii de cenzură

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.