Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anonymous anunță REVOLUȚIA în România, de alegeri: Noi suntem legiunea, noi nu iertăm / VIDEO

anonymous

Întâmplare şi mesaj uluitor cu aproape două săptămâni înaintea alegerilor parlamentare. Un video ce e, aparent, atribuit celebrilor hackeri de la Anonymous (pare mai mult a război de campanie pe internet) în care aceștia intervin dur. Ei transmit un mesaj amenințător la adresa PSD, a lui Liviu Dragnea, dar şi la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului. Mesajul video poate fi vizionat mai jos. Veridicitatea clipului video e pusă la îndoială, ea nefiind, deocamdată, revendicată de gruparea Anonymous.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri incendiare ale Alinei Petre: 'A fost ucis'

"Salutări cetăţeni ai României. Se apropie un moment crucial în viitorul ţării voastre. Tocmai de aceea insistăm să luaţi atitudine şi acordaţi un moment de atenţie acestui mesaj. Revoluţia a fost furată de către cei care astăzi candidează. S-a ajuns în acest stadiu datorită indiferenţei voastre. Socialismul este şi a fost un eşec, dar avem încredere că românii vor merge pe o altă ideologie. Unul dintre partidele care candidează este coordonat de către un corupt, Liviu Dragnea. Nu ne este ruşine nici cu Tăriceanu, cel care v-a adus în acest stadiu. Trebuie scrisă istorie. Este generaţia voastră. Voi sunteţi viitorul. Ei nu au schimbat nimic în peste 25 de ani şi nu o vor face nici acum. Ei vor imunitate. Televiziunile nu susţin cauza deoarece sunt sponsorizate de partidele care vă conduc. E momentul să schimbaţi acest fapt.", spun hackerii.

Citeşte şi: Mesaj dur al lui Liviu Dragnea pentru tehnocraţi: Ce pune la cale PSD

Şi asta nu e tot. Atacul şi mesajul la adresa PSD e direct şi virulent. "Spre binele României, de asemenea, spre binele vostru, PSD trebuie să dispară ca partid politic, apoi corupţii din el să răspundă pentru involuţia României. PSD, dispăreţi din viaţa publică sau publicăm ceea ce publicaţiile sunt plătite să nu publice. Noi nu iertăm. Noi nu suntem pe statul de plată corporatist. O să urmărim acţiunile acestora şi alegerile. De asemenea, distribuiţi acest mesaj. O să urmeze altul curând. ", spune hackerii.

Finalul e de-a dreptul ameninţător: "Noi suntem anonimi, divizaţi de culori, uniţi de valori. Noi nu avem sex, vârstă sau culoare, ci suntem uniţi de mentalitate. Noi suntem cei anonimi. Noi suntem legiunea. Noi nu uităm şi, de asemenea, noi nu iertăm."

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.