Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 1 ia o vedetă de la PRO TV: Transfer de prezentatoare de la Românii au talent

pro tv antena 1

După nouă ani de când a început prima ediţie a emisiunii "Un show păcătos", Dan Capatos a făcut un anunţ care i-a întristat teribil pe fanii săi. Dar, spre bucuria celor care îl admiră, Dan Capatos se întoarce. Și o face într-un stil mare, cu un show care, așa cum ne-a șiobișnuit, va spulbera, fără drept de apel, orice concurență.

După ce și-a luat ”ADIO” de la telespectatori din postura de prezentator al ”Un show păcător”, Dan Capatos se întoarce pe micile ecrane cu un show nou-nouț, cu o echipă mărită și, evident, cu subiecte care mai de care mai incitante. Mai exact, de pe 8 ianuarie, Dan Capatos, alături de păcătoșii Silviu Andrei, Cătălin Borcea și Daniela Crudu vor da drumul unei noi emisiuni. Dar nu singuri, ci alături de una dintre cele mai comice figuri a ultimilor ani, simpatica Anisia Gafton urmând să se alăture emisiunii din postura de coprezentator.

Citește și: FOTO Romania are cel mai mare studio de videochat din lume

În altă ordine de idei, emisiunea care ia locul ”Un show păcătos” va purta numele de Xtra Night Show (XNS).

"Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară! «Un show păcătos» dispare în culmea gloriei. Este show-ul care a înlăturat orice concurenţă (…) şi a ieşit întotdeauna învingător. (…) Pentru asta vă mulţumim, meritaţi să ne aplecăm înaintea voastră că aţi stat alături de noi 18 sezoane. Puteam face această schimbare acum 5 ani, când s-a mutat în casă nouă – cred că 10 sezoane să stai în acelaşi décor... dar atunci ne-am gândit că era prea devreme. (…) Eu, Cruduţa, Cătălin, însă, odată cu noua casă pe care o vom primi din ianuarie va arăta cu totul şi cu totul diferit", a declarat Dan Capatos în cadrul ultimei ediții a emisiunii "Un show păcătos".

Citește și: SPECTACULOS China a inaugurat cel mai înalt pod din lume / VIDEO

Cine e Anisia Gafton

Anisia Gafton este o tânără de 29 de ani, din Iaşi şi una dintre puţinele femei care fac spectacole de comedie. Chiar dacă activează într-o lume condusă de bărbaţi, tânăra nu s-a lăsat nici o secundă descurajată de acest lucru, singurul lucru pe care şi-l doreşte este să facă lumea să râdă. Primul contact cu stand up-ul l-a avut în grădiniţă, când educatoarea o punea să spuna “Capra cu trei iezi”. Ceva mai târziu, prin clasa a doua, rudele o rugau să povestească ce a făcut în ziua respectivă, la şcoală. Obişnuia să îşi imite învăţătoarea, iar rudele sale râdeau. După succesul de la Românii au talent, Pro TV a decis să o ţină aproape pe concurenta care a câştigat premiul de originalitate cu momentul de stand up comedy. “Mă bucur foarte tare că o să prezint alături de Cove emisiunea Vorbește lumea. Abia aștept. O să fie o experiență minunată și o să fac oamenii de acasă să râdă. O să ne distrăm :)”, a declarat atunci Anisia Gafton.

Anisia nu înţelegea de ce, dar era un sentiment plăcut. Acum însă, ea va fi colegă cu Dan Capatos și va face show la Xtra Night Show (XNS).

Citește și: O LEGENDĂ a sportului se retrage la numai 28 de ani: E medaliat cu aur la două ediții ale Jocurilor Olimpice / VIDEO

"Un show păcătos" a fost o emisiune de divertisment difuzată la Antena 1 și prezentată de Dan Capatos. El l-a avut pe Cătălin Bordea ca asistent, Silviu Andrei - DJ, iar Daniela Crudu, asistentă. Emisiunea a fost difuzată de luni până joi, la ora 23:00. În noaptea de 15 spre 16 decembrie a avut loc ultima ediţie a "show-ului păcătos".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.