Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL le-a dat ȚEAPĂ unioniștilor care au protestat în București / UPDATE

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
protest unionisti

UPDATE: Ben Odi Ardelean, senator PNL, a spus într-o intervenție telefonică la Antena3 că probabil este „o criză de comunicare” și nu s-a pus problema ca PNL să nu-i primească la sediu pe manifestanți.

*

Aproximativ 300 de basarabeni şi-au petrecut noaptea în corturile amplasate în Piaţa Universităţii. În această dimineață, manifestanții s-au dus la sediul Partidului Național Liberal pentru a se întâlni cu Cezar Preda pentru un dialog, însă nimeni nu i-a primit, relatează Antena3.

Totodată, protestatarii au anunţat că se întâlnesc azi cu liderii partidelor politice. La ora 12.00, unioniştii vor fi la sediul Partidului Mişcarea Populară , iar o oră mai târziu la sediul ALDE. Conform programului anunţat de protestatari, la ora 17.00 va avea loc întâlnirea cu reprezentanţii USR.

"Așteptăm, am vorbit, ne-am întâlnit cu domnul Tinel Gheorghe, trebuia și cu Cezar Preda, așteptăm o oră în care ne putem întâlni și cu doamna Alina Gorghiu. Știm că este înmormântarea doamnului Câmpeanu. Rugămintea noastră este dacă se poate astăzi până la finalul zilei să avem întâlnirea și cu PNL-ul.

Restul partidelor ne-au invitat. La 12 la PMP, probabil la 13 ALDE cu domnul Tăriceanu, la 17 cu conducerea USR, Nicușor Dan, a rămas Bogdan Diaconu să confirme. Așteptăm la PSD, din ce am înțeles nu e nimeni la sediu, așteptăm.

Adresăm acest mesaj către toate partidele, unii sau alții au încercat să preia tema, tema vine de la societatea civilă, vine din popor, important e ca fiecare partid să își asume puncte concrete pe tema Republicii Moldova" a declarat George Simion pentru B1 Tv.

Între timp, unioniştilor li s-au alăturat şi reprezentanţi ai Asociaţiei 21 Decembrie 1989, în frunte cu preşedintele asociaţiei, Doru Mărieş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.