Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3 pregătește cea mai mare ”plimbare”: Primăria a dat aprobare, poliția asigură ordinea

Antena 3 se pregătește să organizeze cea mai mare ”plimbare”. Cu o zi înainte de expirarea termenului acordat de ANAF pentru evacuarea sediilor televiziunilor, vedetele Trustului Intact au anunțat că vineri, la ora 15, în Piața Constituției, se vor întâlni cu fanii lor. Primăria București a dat aprobare, iar poliția le-a cerut celor care obișnuiau să parcheze în Piață, să nu mai facă acest lucru în ziua ”plimbării”.

Antena 3 invită telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei. "Vineri, de la ora 15.00, vă aşteptăm în faţa Parlamentului să ne cunoaştem, alături de vedetele celor cinci televiziuni pe care le îndrăgiţi şi le susţineţi. Manifestaţia este în acelaşi timp o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact.

Citește și: Klaus Iohannis începe să piardă lupta pe Facebook: Potop de jigniri și retrageri de like-uri

Vedetele Antenei Group si Antenei 3 vor fi prezente maine la întalnirea cu telespectatorii, "Forta noastra esti tu". Dan Capatos, Pepe, Mirela Boureanu Vaida, Cristian Brancu, Andrei Stefanescu, Mirela Voicu, Mihaela Barzila, Sabina Iosub, Maria Coman, Nadina Câmpean, Catalina Porumbel, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Radu Tudor, Dana Grecu, Alessandra Stoicescu sunt doar cateva dintre numele care vor fi prezente in Piata Constitutiei.

Citește și: Băsescu, lovitură finală pentru Iohannis: ”Ați înțeles? E sluga zăpăciților, a sabotat statul”

Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. Vedetele Antena 3 vor în acest fel să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente. Manifestarea este în acelaşi timp un semnal de alarmă faţă de abuzurile la care au fost supuse cele cinci televiziuni ale trustului Intact.

Mii de români din Capitală, dar şi din alte oraşe ale ţării şi-au anunţat deja prezenţa în Piaţa Constituţiei, prin mesaje sau e-mail-uri. Pentru că se estimează un număr foarte mare de participanţi la întâlnirea cu vedetele Antena 3, cei care vor să ne fie alături sunt rugaţi să nu vină cu maşinile în zonă, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia", precizează organizatorii.

Citește și: Un animator de radio și cântăreț român a murit la 36 de ani / VIDEO

Mircea Badea a ținut să facă câteva precizări.

„Ca sa ne intelegem: eu nu ma rog de nimeni sa vina in Piata Constitutiei. De-a lungul anilor, ne-am riscat pielea de muuulte ori in situatii care erau contrare interesului nostru strict. Nu pentru ca ne-a rugat cineva, desi de multe ori s-a intamplat si asta, ci pentru ca asa am simtit sa facem. Asadar, eu nu rog pe nimeni. Cine intelege situatia noastra si vrea sa fie alaturi de noi, ne gaseste maine, de la ora 15, in Piata Constitutiei”, a scris Mircea Badea, joi, pe contul său de Facebook.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în scandalul ANAF-Antene: ”E o posibilă încălcare a Constituției”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.