Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3, premiată la Londra! Mihai Gâdea, desemnat 'prezentatorul anului 2017'

Mihai Gadea premiu

Performanţă mondială pentru Antena 3 la gala Asociaţiei Internaţionale a Radiodifuzorilor. Mihai Gâdea a obţinut premiul de „prezentatorul anului 2017”, la gala AIB Londra. Realizatorul „Sinteza Zilei” a fost premiat de un juriu format din profesionişti media din întreaga lume, anunţă Antena 3.

Printre cei care au fost nominalizaţi pe lista scurtă a juriului s-a aflat şi binecunoscutul realizator al emisiunii „Hard Talk”, de la BBC, Tim Sebastian. Anul trecut, titlul de prezentatorul anului a fost decernat renumitei jurnaliste Christiane Amanpour.

Mihai Gâdea a transmis un mesaj la scurt timp după decernarea premiului de la AIB Londra. Realizatorul Sinteza Zilei susţine că a fost o competiţie mondială strânsă la care au participat giganţii media.

„Când am început Antena3, nu aveam nimic în afară de încrederea unor oameni în mine şi a mea că e bine să pornim pe acest drum. Acum, după atâţia ani cu executare, după multă durere colectivă, suferinţe individuale, sacrificii în echipă, nedreptate cu premeditare şi drame personale ale oamenilor respectivi, realizez că suntem la fel. Cu aceeaşi încredere şi determinare, dar mai căliţi şi purtându-ne cu mândrie cicatricile căpătate în teribile lupte legitime. Am câştigat pentru toţi oamenii cu care am luptat alături şi pentru toti cei care au crezut în ceea ce facem. Noi credem pentru că ne credeţi!”, este mesajul lui Mihai Gâdea.

content-image

Citeşte şi: Scene ŞOCANTE în Italia! Cinci români, victimele unui accident devastator - FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.