Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANTIFRAUDA ia `cu asalt` coaforurile, barurile, cafenelele și hotelurile/ DOCUMENT

ANAF antifrauda

Moș Nicolae pare să vină cu ceva nuielușe pentru cei care lucrează în centre de înfrumusețare, baruri, cafenele, hoteluri.... Ei vor fi vizitați azi de inspectorii Direcției Generale Antifraudă din ANAF: partea bună e că azi vin doar cu pliante de informare (vezi DOCUMENTUL atașat), nu și cu amenzile sau ”colectarea”.

DOCUMENTELE CARE VOR FI DATE DE INSPECTORII DGA

”În data de 06.12.2016, inspectorii antifraudă vor desfășura o acțiune de informare la nivel național, în cadrul căreia vor distribui materiale informative care detaliază principalele aspecte urmărite în timpul controalelor operative și inopinate. De asemenea, sunt menționate atât obligațiile contribuabililor, cât și sancțiunile prevăzute de lege în cazul încălcării prevederilor legale.

Contribuabili specializați în comerț cu amănuntul, comerț cu ridicata, restaurante și alte activități de servicii de alimentație (ex.: baruri, cafenele), hoteluri și alte facilități de cazare, servicii de înfrumusețare vor primi materiale informative.

DGAF acordă o atenție deosebită procesului de informare a contribuabililor în legătură cu activitatea desfășurată, cu drepturile și obligațiile acestora, toate acțiunile desfășurate până în prezent fiind prezentate cu maximă transparență către publicul larg, în contextul respectării prevederilor legale.”, se spune într-un comunicat

NU RATA - Așa NU! Campanie murdară cu mame și șoferi de tir/ FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.