Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonescu, semnal de alarmă pentru PNL

pnl

Crin Antonescu a declarat că măsurile fiscale luate de Ministerul de Finanţe, precum reducerea TVA, sunt masuri pe care le aşteaptă de 20 de ani si ca ele sunt o provocare pentru PNL.

În contextul unei discutii despre felul in care arata in acest moment PNL-ul, Crin Antonescu a declarat la B1TV ca nu fuziunea este cea mai mare problema a liberalilor ci faptul ca "se confrunta cu miscarile fiscale pe care Ponta si Teodorovici le iau".

"Nu pot să, atunci când vine un ministru, Eugen Teodorovici, nu ştiu ce o să facă. Abia îl cunosc. Vreau să vă spun că anumite pasaje din rostirea acestui om în calitate de ministru de Finanţe eu le aştept de 20 de ani. Eu ca liberal. Deci nu pot în momentul în care el le spune, eu să sar să îi dau în cap. Pot să fiu cu ochii-n patru. Ia să vedem dacă chiar faci ceea ce ai spus", a spus Antonescu la B1tv.

Întrebat dacă se referă la reducerea TVA, Antonescu a răspuns afirmativ menţionând că dacă "măsura este bună, trebuie recunoscută ca atare".

"Mă refer la reducerea TVA, mă refer la discursul destul de liberal pe care acest om, acest ministru l-a ținut. Sigur, aici este și meritul lui Ponta că susține o asemenea politică", a mai spus Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.