Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lotului de gimnastică rupe TĂCEREA: o face praf pe Larisa Iordache

În sânul lotului olimpic de gimnastică feminină atmosfera este una extrem de tensionată, iar acest lucru îl recunoaște și antrenorul lotului olimpic, Lucian Sandu. Acesta recunoaște tensiunile dintre Cătălina Ponor și Larisa Iordache, însă susține că nu înțelege comportamentul Larisei Iordache și atacul public la Cătălina Ponor.

Citește și: Cătălina Ponor îi face praf pe contestatari: Mesaj dur după ce a pierdut medalia la Olimpiadă

”- Cătălina a publicat astăzi o scrisoare în are acuză presiuni la adresa sa, dar fără a da nume. Ştii la cine se referă?

Ştiu despre ce este vorba. Se referă la fani de pe reţelele de socializare. Mi-au trimis şi mie mesaje, chiar pe privat, în care mi-au cerut demisia sau să o scot pe Cătălina din concurs şi să intre Larisa, iar pe Cătălina au bombardat-o cu mesaje zile întregi. Am înţeles că este un grup de susţinători ai Larisei, nu ştiu dacă despre ei e vorba, dar au fost foarte multe mesaje negative pentru Cătălina. Ce nu înţelege lumea este că pentru mine amândouă sunt egale, iar dacă una spune că am ajutat-o pe cealaltă, e părerea ei, dar din partea mea nu a fost aşa. Larisa e supărată pe mine, are deja o altă atitudine faţă de mine.

- Larisa i-a trimis un mesaj de susţinere gimnastei americane Simone Biles înaintea finalei. A făcut la fel şi cu Cătălina?

- Da, am auzit că i-a trimis lui Biles, au fost şi oameni revoltaţi că nu au văzut şi pentru Cătălina aceleaşi încurajări. Sincer, nu ştiu dacă i-a scris şi Cătălinei, mie mi-a scris un mesaj simplu: baftă. Mi se pare puţin înaintea unei asemenea finale importante, după atâţia ani de când lucrăm împreună şi pentru relaţia pe care am avut-o, şi spun am avut-o, pentru că e clar că nu va mai fi la fel. E trist şi îmi pare rău că în spatele Larisei sunt oameni care au sfătuit-o prost. Nu ştiu din ce anturaj sunt, poate şi din lumea gimnasticii, dar asta e realitatea. În gimnastica feminină românească nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Sigur că e o tensiune, dacă eram cu echipa aici, la Rio, alta era situaţia, indiferent de rezultate.

- În mesajul său, Cătălina a scris că trei fete i-au fost alături, iar alte şapte într-o altă ”bisericuţă”. La cine se referă?

- Nu o să dau nume, nici nu ştiu toată situaţia, dar e vorba de fete din echipa actuală. S-au format două grupuri de susţinere şi sigur că cele din jurul Larisei o văd pe ea mai bine şi invers. Acum, Cătălina la vârsta ei nu poate avea aceleaşi preocupări cu fete de 17-18 ani, iar la antrenamente sau după era preocupată de pregătire şi de refacere etc. Larisa e altfel, mai lipicioasă, îţi fură ochii la prima vedere. Vom vedea ce va fi când ajungem acasă, va fi o analiză, cu noi, cu fetele, dar pot spune că este o mare dezamăgire profesională pentru mine. Ne gândim să ne lăsăm, eu şi medicul lotului,  Cătălina, nu. S-a ambiţionat. Mi s-a cerut şi demisia, chiar nu înţeleg, sunt de câteva luni la lot, chiar dacă am fost în staf de mult mai mulţi ani şi în niciun caz nu am luat decizia de capul meu privind gimnasta care va intra în concurs la Rio. Dacă luam medalie, acum era închisă gura tuturor, dar aşa.... Cătălina îmi arăta în fiecare zi ce mesaje primea, ce jigniri, ce să mai zic? M-am uitat şi eu”, a declarat Lucian Sandu, într-un interviu pentru News.ro.

Înaintea finalei, Larisa Iordache a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi ura succes sportivei din America, asta deși în același concurs era și Cătălina Ponor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.