Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Simonei Halep pune 'tunurile' pe contestatarii româncei: 'Nimeni nu îi poate lua vreodată'

www.sport.ro
Simona Halep Darren Cahill

Simona Halep s-a reintalnit cu antrenorul sau, Darren Cahill, la Singapore, acolo unde se va bate cu cele mai bune jucatoare ale lumii pentru a castiga pentru prima data Turneul Campioanelor. Dupa US Open, ultima intalnire cu Cahill, Simona a devenit numarul 1 mondial, in urma calificarii in finala de la Beijing.

Australianul i-a contrazis pe cei care au declarat ca Simona Halep va realiza o performanta importanta doar atunci cand va cuceri un titlu de Grand Slam. Fostul antrenor al lui Andre Agassi spune ca e mai dificil sa fii in forma pe tot parcursul anului si sa devii lider mondial decat sa prinzi o forma buna de moment la un Grand Slam.

Citește și: Întâmplare INEDITĂ cu Simona Halep în Singapore: Românca, OMAGIATĂ de un jurnalist, după un meci neobișnuit - VIDEO

"Treaba cu locul intai mondial este ceva ce nimeni nu ii poate lua vreodata. Din punctul meu de vedere este mai dificil sa fii o jucatoare grozava timp de 52 de saptamani comparativ cu o forma buna avuta timp de doua saptamani intr-un an, la un Grand Slam", a declarat Cahill la Singapore.

Pe langa lupta pentru trofeu si banii pusi in joc la Turneul Campioanelor, Halep se dueleaza cu Muguruza pentru pastrarea locului 1 WTA pana la finalul anului. Simona are doar 40 de puncte in fata jucatoarei din Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.