Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

YAHOO NEWS - Regina Marii Britanii s-ar RETRAGE: Kate și Wiliam ar deveni rege și regină/ UPDATE

UPDATE: Ştirea citată mai jos a fost între timă ştersă de pe site-ul Yahoo, lucru care ar putea fi o confirmare a faptului că informaţia era una falsă.

Regina Elisabeta a II-a ar fi luat decizia de a se retrage din viața publică și de a-i desemna moștenitori ai tronului Marii Britanii pe Kate și Wiliams, scrie Yahoo News. Decizia ar fi una istorică, pentru că regina „ar sări” un rând de succesiune și nu ar lăsa tronul pentru fiul său Charles și soția acestuia. Pe de altă parte, alte surse de ştiri susţin că informaţia publicată de Yahoo este una falsă, iar asemenea planuri nu ar exista.

Citește și: PSD anunţă o schimbare cu dedicaţie pentru Kovesi: Cine nu se prezintă la audieri în Parlament îşi pierde funcţia

Citește și: Dragoș Pătraru iese la rampă cu dezvăluiri din culisele Digi24: Ce ACUZAȚII aduce jurnalistul

Decizia fără precedent a familiei regale de a nu respecta linia normală a succesiunii la tron se pare că nu l-ar fi deranjat foarte tare pe prințul Charles, care ar fi fost, de asemenea, de acord cu decizia mamei lui, în ciuda obiecțiilor soției lui, scrie Yahoo!.

”Majestatea Sa a înțeles că Wiliams și Kate sunt viitorul. Ea și-a petrecut ultimii 65 de ani asigurându-se că Casa de Windsor va supraviețui și a văzut că Wiliams și Kate au energia necesară și anvergura de star pentru a duce mai departe această istorie în lumea modernă”, spun surse din anturajul reginei Elisabeta, potrivit Yahoo News.

Charles susține că a văzut foarte bine cât de importantă este opinia publică după moartea tragică a prințesei Diana și a decis să respecte dorința poporului. Potrivit Ok! Magazine, el vrea să facă tot ce e mai bine în interesul țării lui și va abdica de la tron în momentul în care regina își va ceda coroana.

Ceremonia de predare a coroanei va avea loc cât mai curând posibil și va fi una grandioasă, potrivit surselor din cadrul Palatului Regal. Costuirle acestei ceromonii sunt estimate la peste 100 de milioane de lire sterline, mai informază sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.