Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ultimă oră al președintelui CS Rapid: 'Stadionul Giulești a fost predat CNI'

stadion rapid

Președinta Clubului Sportiv Rapid, Valentina Caciureac, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că Stadionul Giulești-Valentin Stănescu a fost predat Companiei Naționale de Investiții pentru a începe lucrările de reabilitare în vederea organizării în România a EURO 2020 la fotbal.

"După cum se știe, Stadionul Giulești este inclus în proiectul EURO 2020 și cu siguranță vom avea o arenă nouă. Procedurile au început, avem acordul consiliului de conducere și al Ministerului Transporturilor și s-a făcut deja predarea către CNI (n.r. — Compania Națională de Investiții). Acest proiect de reabilitare nu mai poate fi blocat. Lichidatorul FC Rapid dorește niște bunuri mobile, nu revendică terenul, stadionul sau altceva, deci nu are nicio legătură cu proiectul nostru. El merge înainte, arena se va reconstrui", a spus președintele, conform Agerpres.

Citește și: Sărbătoare în Giulești: Turneu între fostele mari echipe, la 94 de ani de la înființarea Rapidului

Valentina Caciureac își dorește o echipă de fotbal puternică pentru noua arenă, dar și investitori care să ajute celelalte sporturi ale clubului pe care îl conduce. "Îmi doresc o echipă de fotbal puternică a Rapidului care să joace pe noua arenă, pentru că fotbalul e strâns legat de Clubului Sportiv. Însă mi-aș dori ca investitorii să vină și către Clubul Sportiv Rapid, pentru că și noi reprezentăm culorile alb și vișiniu. Avem sportivi și echipe de mare valoare care pot reprezenta brandul Rapid", a adăugat ea.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European de fotbal din 2020 pe Arena Națională din Capitală. UEFA obligă țările organizatoare să pună la dispoziție alte patru stadioane la standarde internaționale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naționale. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid și Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.