Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț din Senat: Klaus Iohannis va cere ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu

Inquam Photos / Octav Ganea
calin popescu tariceanu Inquam Photos

Ultimele afirmaţii ale lui Klaus Iohannis la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu i-au enervat rău pe adversarii şefului statului. Un fost liberal îl atacă dur pe Iohannis, pe care-l acuză de prostie. Ecologistul Cristian Bodea îl desfinţează practic pe preşedinte printr-un mesaj extrem de ameninţător. Mai mult, Bodea anunţă că şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi următoarea ţintă a DNA.

Citește și: Acesta e CEL MAI IUTE ardei din lume: I-a făcut gaură în gât

"Președintele României ne-a anunțat azi, șmecherește, că DNA va depune la Senat o cerere de urmărire penală împotriva lui Tăriceanu. Lucru pe care eu l-am tot spus din vară. Alături de execuția lui Băsescu, face parte din strategia lor de curăța piața politică pentru USR, partidul ”anti-sistem” al ”sistemului”. Până la începutul campaniei vine cererea la Senat. Dacă se respinge, SRI scoate ”tinerii” în stradă și peste noapte invadează Parlamentul. Poate pun și un mic incendiu. Cu Oprea s-a făcut doar o mică repetiție. Dacă se aprobă, Tăriceanu va fi ținut toată luna noiembrie pe la DNA. Și, poate revin și cu o cerere de arestare. Au mare nevoie de un nou masacru a la Colectiv.", a scris Bodea pe facebook.

Citește și: Provincia cu cei mai mulți miliardari își deschide punct de reprezentare în România

Şi asta nu e tot. Bodea a continuat seria dezvăluirilor. "Că Tăriceanu e penal sau nu, e treaba judecătorilor. Dar, prin acest act de prostie, Tăcutul a recunoscut nu numai că are acces la dosarele DNA, ci și că strategia de execuții politice se face la Cotroceni. Curat ilegal și anticonstituțional! Curat dictatorial!", a mai spus Bodea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.