Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț neașteptat făcut de BBC. E definitiv!

bbc

Angajat într-un plan vast de economii, grupul BBC a anunțat marți că va renunța la pagina de gastronomie de pe site-ul său de internet, care conține peste 11.000 de rețete, spre marea nemulțumire a amatorilor domeniului culinar.

În cadrul programului de austeritate sunt vizate și alte site-uri, ca de exemplu cel de călătorii, scopul fiind economisirea de către primul grup audiovizual public din lume a 15 milioane de lire sterline, transmite AFP, potrivit realitatea.net.

Aproximativ 11.000 rețete vor fi eliminate în urma unei revizuiri a conținutului online al BBC. Cel mai greu de acceptat în Marea Britanie, unde emisiunile culinare și bucătarii celebri sunt extrem de mediatizați, va fi suprimarea BBC Food, peste 12 luni. O petiție în care se cere salvarea celor 11.163 de rețete ale BBC a depășit repede pragul de 60.000 de semnături marți pe site-ul change.org.

"Site-ul BBC Food este gratuit, independent și britanic. Este totuși nefiresc să nu păstrăm cel puțin rețetele în arhivă", a spus Emma Barrington, o londoneză de 48 de ani, pasionată de patiserie și care a avut inițiativa lansării petiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.