Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț TERIBIL din Franța: UE va dispărea întrucât oamenii nu o mai vor

ue uniunea europeana

Uniunea Europeană va dispărea pentru că oamenii nu o mai vor, a declarat duminică liderul Frontului Naţional, Marine Le Pen, la un miting electoral desfăşurat la Lille (nordul Franţei), afirmând că UE va fi înlocuită de o 'Europă a oamenilor', transmite Reuters.

''Uniunea Europeană va muri întrucât oamenii nu o mai vor. Ideea europeană distrusă de federalişti va renaşte în Europa oamenilor şi ... a naţiunilor'', a spus candidata extremei-drepte la alegerile prezidenţiale din Franţa, scrie agerpres.ro.

Citește și: ȘOCANT S-a aflat cine a distribuit pozele cu Dalia Ducă împușcată în cap de fostul iubit / VIDEO

Cu o lună înainte de primul tur al scrutinului prezidenţial din Franţa, 43% dintre alegătorii francezi încă nu ştiu cu cine să voteze, conform unui sondaj dat publicităţii vineri, rezultate ce relevă incertitudinea din jurul campaniei electorale din această ţară.

Un sondaj de opinie al Institutului Odoxa pentru postul de radio Franceinfo relevă că 43% dintre alegători nu au ales încă un candidat pentru care să voteze în primul tur de scrutin, ceea ce reflectă, conform institutului, o 'incertitudine fără precedent în istoria electorală franceză'.

Citește și: Moarte SUSPECTĂ în Rusia: Un celebru avocat al unor critici ai lui Vladimir Putin a căzut 5 etaje în timp ce ridica o cadă

Sondajul a mai relevat că alegătorii potenţiali pentru candidaţii de dreapta - Marine Le Pen şi conservatorul Francois Fillon - sunt mai constanţi în opţiunea lor decât potenţialii alegători ai lui Emmanuel Macron (centru) şi cei mai importanţi candidaţi de stânga, Benoit Hamon şi Jean-Luc Mélenchon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.