Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul care provoacă un cutremur: Zilele lui Victor Ponta, ca premier, sunt numărate

ponta zambeste

Zilele lui Victor Ponta, ca premier sunt numărate, e anunțul care provoacă un cutremur pe scena politică. El aparține senatorului PNL Traian Igaș

Citeste si: Ioan Rus, jignire scandaloasa pentru familiile romanilor plecati in strainatate

„Zilele Guvernului Ponta sunt numărate! Vineri vom da votul final pe moțiunea de cenzură depusă de PNL, numită „Dreptul la vot nu e o lozincă”. PNL este un partid cu peste 40% intenție de vot ceea ce înseamnă că atacurile vin înspre noi din toate părțile scenei politice, dar trebuie să reacționăm ca o echipă, să fim o singură voce și acest lucru trebuie să se vadă în toate acțiunile pe care le întreprindem.”, este de părere Igaș.

Citește și: Mutarea prin care PNL vrea să-l schimbe pe Victor Ponta

Biroul Permanent Național al PNL a adoptat o rezoluție prin care susține că forțele politice trebuie să se unească pentru binele românilor. „România se afundă în cea mai mare criză politică și socială, Victor Ponta și echipa sa trebuie să plece pentru că nu mai au ce oferi românilor. În fruntea acestui guvern se află un om care nu are nimic comun cu acest popor. PSD se află într-o criză morală și obstrucționează justiția, lupta acestui partid nu mai este una pentru România ci pentru salvarea sa, PSD devenind un element de pericol pentru democrație”, afirmă senatorul arădean, Constantin Traian Igaș.

Citește și: Cum isi propune Antena 3 sa il execute pe Ioan Rus

”PSD nu știe să facă politică decât prin oprimare și război de gherilă, lupta democratică nu le este deloc cunoscută. Dar se pare că normalitatea vine peste actula putere și, după votul de protecție primit de Victor Ponta în Parlament, SUA i-a suspendat unui premier în funcție viza diplomatică! La fel i s-a întâmplat și fostului premier PSD Adrian Năstase, cu două luni înainte de condamnarea definitivă”, adaugă senatorul Igaș, citat de presa locală.

Citește și: Strategia SECRETĂ a PSD: Pândesc momentul pentru a decapita DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.