Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul care ZGUDUIE mapamondul: Donald Trump spune că ia în calcul închiderea televiziunilor CNN și NBC

Donald Trump nebun

Preşedintele american Donald Trump a contestat miercuri informaţiile conform cărora el ar fi evocat, în cadrul unei reuniuni care a avut loc vara aceasta, o mărire de zece ori a arsenalului nuclear american, şi a menţionat pentru prima dată posibilitatea de a solicita retragerea licenţei televiziunilor care publică ştiri false (fake news), informează AFP şi Reuters.

În mai multe reprize în timpul campaniei şi după ce a fost ales, Trump a reanimat spectrul unei noi curse a înarmării nucleare. SUA "trebuie în mod categoric să-şi întărească şi majoreze capacitatea lor nucleară", notase Trump pe Twitter la sfârşitul lui decembrie anul trecut.

Citește și: Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului .

Potrivit postului NBC, Trump ar fi avansat ideea unei sporiri de zece ori a arsenalului nuclear american în timpul unei reuniuni care a avut loc în iulie pe tema forţelor americane desfăşurate în lume şi la care au participat cei mai înalţi responsabili militari ai ţării, precum şi Rex Tillerson, şeful diplomaţiei americane.

La puţin timp după această reuniune, "uneori tensionată", Tillerson l-ar fi calificat, conform mărturiilor stânse de NBC, pe preşedintele american drept "debil', informaţie pe care Trump de asemenea a calificat-o drept 'fake news'.

Citește și: Simona Halep a dezvăluit TOTUL despre noua sa investiție! Ce proiect îi va purta numele

"NBC News a inventat o poveste că am dorit o creştere 'de zece ori' a arsenalului nostru nuclear american. O pură ficţiune, inventată din josnicie. NBC =CNN", a replicat Trump într-o postare pe Twitter, miercuri dimineaţa, el evocând apoi posibilitatea retragerii licenţelor acelor posturi care difuzează ştiri false.

"Cu toate aceste ştiri false care vin din partea NBC şi a acestor canale, începând de când se poate lua în calcul punerea în discuţie a licenţelor lor? Rău pentru ţară!", a scris Trump pe reţeaua de socializare.

Citește și: Solicitare de urgență la CSM! Arătat cu degetul că ar fi „ACOPERIT”, un celebru judecător iese la ATAC

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.