Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțuri importante ale Rovanei Plumb: Parteneriat între Guvern și CNMR

Inquam Photos / Octav Ganea
Rovana Plumb

Anunțuri importante ale ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, făcute la Școala de vară / Academia de Lideri a Coliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR). Ministerul și CNMR au pus bazele unui parteneriat important pentru realizarea in comun a designului noilor ghiduri de finantare

"Am identificat 1500 de proiecte depuse la finalul lui 2015 si neevaluate de fostul guvern. Consider acesta un lucru foarte grav. Peste 1500 de proiecte au stat neevaluate si finantate mai bine de un an. In viitorul apropiat, POCU va lansa un ghid de finantare la propunerea unui cursant CNMR pentru finantarea sustinerii si promovarii valorilor morale. Operationalizarea Ofiterului de Proiect - propunere a CNMR la nivelul tuturor AM urilor pentru imbunatatirea relatiei Beneficiar - AM va fi realizata pana la sfarsitul lunii iunie", a spus Rovana Plumb.

Și asta nu e tot. Se va aproba și o Ordonanță de Urgență de către Guvern pentru simplicarea corectiilor propusa de CNMR, pana la sfarsitul lunii Iulie. Ordonanta va oferi o mai buna reglementare si simplificare a procedurilor privind identificarea de nereguli si aplicarea de sanctiuni pe noul exercitiu financiar.

Mai mult, se vor agrea cu CNMR o procedură unică de selectare a partenerilor aplicabila tuturor programelor operationale si publicarea acesteia prin HG de modificare a OUG 40 privind absorbtia fondurilor UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.