Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunţ alarmant din Statele Unite: Celule teroriste în cele mai mari oraşe din Europa

isis

Americanii lansează un avertisment fără precedent la adresa Europei. Mai multe celule teroriste ale ISIS sunt "plantate" în cele mai importante oraşe de pe Bătrânul Continent.

Serviciile secrete americane avertizează că organizaţia jihadistă Stat Islamic se infiltrează tot mai adânc în Europa, potrivit New York Times. Directorul Comunităţii Naţionale de Informaţii a SUA, James R. Clapper Jr., a spus că Statul Islamic are celule teroriste care operează în Marea Britanie, Germania şi Italia, asemănător grupărilor care stau în spatele atacurilor de la Paris si Bruxelles.

Citeşte şi: Judecătorii bagă frica în politicieni: 'DNA trebuie să fie bau-bau' pentru candidaţi

Întrebat daca Statul Islamic este implicat în activităţi secrete în acele tari, Clapper Jr. a raspuns: "Da, o fac. Acesta este un motiv de îngrijorare, evident, pentru noi şi aliaţii noştri europeni". În acelaşi timp, în SUA, site-ul apartine unei mici biserici creştine din statul Michigan, iar hackerii sustin ca au actionat in numele Statului Islamic, scrie ziare.com.  Elizabeth Storteboom, in varsta de 15 ani, este cea care a descoperit acest lucru, vineri seara, cand a intrat pe site-ul unei biserici reformate crestine, din apropiere de Coopersville. "Am dat click pe site si dintr-o data a aparut un video si ma intrebam ce se intampla", a spus adolescenta, pentru Fox 17. Aceasta a povestit apoi si care erau cuvintele: "Vom cuceri Roma voastra, va vom rupe crucile si va vom inrobi femeile cu permisiunea lui Allah".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.