Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ despre Regele Mihai

nasul.tv
regele mihai

Cu ocazia aniversării Majestății Sale, Casa Regală organizează o serie de manifestări publice, precum vernisaje, concerte și proiecții, inclusiv un spectacol inedit: punerea în scenă a unei piese de teatru scrisă în urmă cu 56 de ani de Regele Mihai și Regina Ana.

Regele Mihai va împlini 95 de ani în ziua de 25 de octombrie. La reşedinţa privată din Elveţia, Majestatea Sa Regele Mihai I va aniversa ziua de naștere alături de Alteţa Sa Regală Principesa Elena şi de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia.

Tolontan devoalează ipocrizia: Ceea ce ce oripilează la Trump ne încântă la Cioloș

În prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu, Ateneul Român va găzdui, începând cu ora 18, a noua ediţie a concertului anual de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României. Fondurile obţinute în urma concertului vor fi folosite în beneficiul programului Tinere Talente, prin intermediul căruia Fundaţia oferă burse de studiu tinerilor artişti aflaţi în situaţii materiale dificile. În debutul concertului, Principesa Moştenitoare Margareta va da citire mesajului cu prilejul aniversării Majestăţii Sale Regelui Mihai I, la împlinirea vârstei de 95 de ani. Concertul va fi oferit de către violonistul Roman Kim, alături de Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României, dirijată de maestrul Tiberiu Soare. După concert, în foaierul Ateneului Român, va avea loc expoziţia bursierilor programului Tinere Talente. Alături de Principesa Moştenitoare şi Principele Radu, va fi prezentă Principesa Maria.

Marţi, 25 octombrie, în Salonul Cerchez al Palatului Cotroceni, la ora 19, va avea loc lansarea cărţii „Anul regal”, publicată de Editura Adenium. După lansare, participanţii la eveniment vor urmări filmul „Războiul Regelui” realizat de John Florescu.  Accesul presei este permis în baza acreditării prealabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.